Görükle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://nilufergoruklektml.meb.k12.tr
Adres : Görükle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dumlupınar Mahallesi Şirin Sokak No10 GÖRÜKLE NİLÜFER BURSA
VİZYON : Değerleri ile geleceğe yürüyen, alanında yetkin, dijital becerilere sahip bireyler yetiştiren öncü bir kurum olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli ve manevi değerleri koruyan, mesleki becerilerini çağın ve geleceğin ihtiyaçları doğrultusunda geliştiren, etik değerlere sahip, çevreye duyarlı sürdürülebilir yaşam tarzını benimsemiş bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2014 BOCCE LİSELERARASI TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ ULUSLARARASI GENÇ BAKIŞ FOTOĞRAF YARIŞMASI 2015 OCAK 1.KARAOKE YARIŞMASI BİRİNCİLİKLERİ

Saatler : 08:40- 17:10
Servis :
Ulaşım : Uludağ Üniversitesi Metro İstasyonundan 3GK ve 4G, Küçük Sanayi´den 1TH ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Görükle/ Nilüfer
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 28 km ilçe merkezine 13 km mesafededir. (Haritada daha iyi görmek için [Uyd] düğmesine tıklayınız.)
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :